GroenRijk 't Haantje: ook voor mooie boeketten!

Met alle liefde helpen wij je prachtige kleuren in huis te halen. Dit doen wij niet alleen op de plantenafdeling, maar natuurlijk ook in onze bloemenshop. Iedere dag van de week staan onze bloemisten voor je klaar om de mooiste boeketten te maken. Want bij iedere gelegenheid hoort een prachtige creatie.

Het perfecte cadeau in elk seizoen

Een boeket is leuk om te krijgen, maar het is nóg leuker om een ander mee te verrassen. Voor een verjaardag of jubileum, als afscheidscadeau, om iemand beterschap te wensen of gewoon zomaar; bloemen passen echt bij iedere gelegenheid. Welk seizoen dan ook, er zijn prachtige bloemen in elk denkbare kleur te koop. Ieder boeket wordt met de hand gemaakt en is dus een uniek exemplaar.

Bijzonder bloemwerk

Onze bloemisten stoppen evenveel liefde in alles wat ze maken, maar sommige gebeurtenissen vragen om net iets meer aandacht. Wij helpen je graag met bijzondere arrangementen zoals bruidswerk en rouwbloemen voor bij het afscheid. Van klein tot groot, van wit tot bonte kleuren, van uitbundig tot ingetogen, jouw wens vertalen wij naar iets moois!

Makkelijk online besteld

Dezelfde bloemen, dezelfde vakmanschap en dezelfde service, maar makkelijk vanuit huis besteld. Bestel je bloemen hier online en wij regelen het voor je! Loop je ons tuincentrum in Rijswijk binnen dan tref je prachtige bloemen verwerkt in diverse stijlen boeketten en bloemstukken. En kies je liever zelf de bloemen in je boeket uit? Geen probleem, onze bloemisten maken er altijd iets moois van!